Dienstverlening voor bedrijven

Diensten toegespitst op bedrijven

Goede producten en diensten, maar ook gezonde medewerkers, zijn belangrijk voor een bedrijf. Het ADC helpt graag om de kwaliteit van de producten en diensten van organisaties en ook de integriteit van de medewerkers daarvan optimaal te houden.

Het ADC biedt ruime expertise aan met moderne, nauwkeurige laboratoriumtesten op topniveau. Dat helpt lokale medici om snel en gericht diagnoses te kunnen stellen. De best mogelijke behandelingen voor patiënten zijn dan mogelijk.

Maar de expertise van het ADC kan ook voor ‘de gezondheid van bedrijven’ van grote waarde zijn. Specialistische analyses vanuit diverse disciplines leveren betrouwbare, relevante informatie op, waarmee de kwaliteit van de productie en van de dienstverlening op basis van feiten op niveau kan worden gehouden.

Corporate testen

Op het gebied van food safety kunnen organisaties bij het ADC terecht voor het nauwkeurig:

  • testen van consumptieartikelen
  • analyseren van geneesmiddelen
  • controleren van alcoholgehaltes in alcoholische drank
  • toetsen van hoeveelheden essentiële product ingrediënten aan (internationale) normen 

 

Omdat het ADC het nationaal laboratorium van Curaçao is – met de breedste expertise – aanvaardt het gerecht alleen de uitslagen van het ADC als rechtsgeldig. Dat kan handig zijn als een bedrijf een dispuut heeft met een ander bedrijf over, bijvoorbeeld, de chemische of toxicologische componenten van een product of medicijn.

Het ADC is door de Raad voor Accreditatie (RvA) sinds 25 maart 2009, ISO-geaccrediteerd voor de controle van drinkwater. Testen zeven dagen per week, garanderen de veiligheid van het drinkwater op Curaçao. Klik hier voor meer informatie. Lees hier meer over de Waterlaboratoria van het ADC.

Het ADC is ook de betrouwbare partner voor de discrete controle op eventueel gebruik van verslavende stoffen (of de misbruik van medicijnen) door medewerkers. Zo kan het welzijn van de medewerkers en het imago van de organisatie worden beschermd.

Verdovende middelen

Wij zijn ook de betrouwbare partner voor de discrete controle op eventueel gebruik van verslavende stoffen (of de misbruik van medicijnen) door medewerkers. Zo bieden wij  instrumenten om het welzijn van je medewerkers en het imago van de organisatie te beschermen.

Kwaliteit van drinkwater en waterlab

Wij zijn door de Raad voor Accreditatie (RvA) sinds 25 maart 2009, NEN-EN-ISO/IEC 17025:2005-geaccrediteerd onder het RvA-registratienummer L493 voor de verrichtingen zoals beschreven in de scope: https://www.rva.nl/, voor de conrôle van drinkwater. Met testen zeven dagen per week, garanderen wij de veiligheid van het drinkwater op Curaçao.
Naast wat is aangegeven in de bovenvermelde scope, analyseren wij ook water voor andere doeleinden, zoals zwembadwater en putwater. Lees meer over de Waterlaboratoria van het ADC