user

Voor patiënten

building

Voor zorgverleners

Untitled design-4

COVID-19 PCR test

Are you traveling abroad and a Covid-19 PCR test is required to confirm that you have been tested negative? Or do you want to check for health reasons if you have Covid-19?

Please click on the button below ‘Read more’.

Hét toonaangevende gespecialiseerde laboratorium van Curaçao

Het ADC biedt het breedste scala aan onderzoeken die worden verricht op aanvraag van huisartsen, specialisten, ziekenhuizen en andere laboratoria. Behalve voor medische instellingen is het ADC ook voor de landelijke overheid, het Openbaar Ministerie, de eilandelijke overheden, bedrijven en particulieren de leidende, lokale instantie voor laboratoriumdiensten.

Geen enkel ander laboratorium op Curaçao heeft een scala aan specialismen in huis dat zo breed is als die van het ADC. Daarmee levert dit laboratorium snel en accuraat een uitgebreid spectrum aan analytische en diagnostische services

ADC_girlWarm
клетк11

De expertise van het ADC

Het ADC beschikt met haar diverse expertisegebieden over een enorme capaciteit aan kennis. Met een team van specialisten en state-of-the-art laboratoria kan ADC gespecialiseerde dienstverlening bieden op het gebied van medisch onderzoek en diagnostiek.

Toxicologie & Geneesmiddelen (TGO)

Klinische Chemie en Hematologie (KCH)

Moleculaire Diagnostiek

Medische Microbiologie (MMB)

Rectangle Copy 13

Waterlaboratoria

Pathologie

shutterstock_1203318517