Bo Bùs di Salú

Bo Bùs di Salú

In 2019 lanceerde het ADC Bo Bùs di Salú. Dit dient het bereiken van twee belangrijke doelstellingen: verbetering en innovatie in de zorg en nog betere service aan patiënten.

Bo Bùs di Salú biedt waardevolle informatie over gezondheid (preventie) en over de diverse testen die het ADC aanbiedt. Bo Bùs di Salú is tevens een mobiele prikpost. Anders gezegd: Bo Bùs di Salú is een mobiel centrum waar je terecht kan voor zowel het laten uitvoeren van testen of het inleveren van testmateriaal als het opvragen van informatie met betrekking tot je gezondheid – bijvoorbeeld: over handige tips voor een betere hygiëne thuis om ziekte zo goed mogelijk te voorkomen.

Bezoek Bo Bùs di Salú bij jou in de buurt of bij een evenement dat je bezoekt. De tijden en locaties waar Bo Bùs di Salú zal staan, worden hieronder en op de Facebook-pagina van het ADC vermeld.

Het bieden van preventieve zorg, door middel van voorlichting, is een belangrijk speerpunt van het ADC.

Service
Bezoek Bo Bùs di Salú voor, onder meer:

    • Bloed laten prikken op locatie
    • Suikertest laten uitvoeren
    • Trombose controle

Voorlichting & educatie
Een belangrijke taak van de Bùs di Salú is het leveren van preventieve zorg. Door middel van goede voorlichting en toegankelijke informatie op het gebied van gezondheid, draagt de Bùs di Salú  hieraan bij. Denk hierbij aan zaken zoals:

  • Maatregelen ter verbetering van algehele hygiëne
  • Kwaliteit van water
  • Voedselveiligheid- en bereiding

Schema Bo Bùs di Salú

Waar staat Bo Bùs di Salú?

Volg onze nieuwspagina of Facebook-pagina voor de meest recente ontwikkelingen.