Dienstverlening

Diensten voor iedereen

Het ADC is het breedst gespecialiseerde laboratorium van het eiland. Wij bieden een grote verscheidenheid aan onderzoeken op het gebied van: klinische en poliklinische patiëntenzorg, microbiologisch onderzoek, toxicologisch en geneesmiddelenonderzoek, epidemiologisch onderzoek, pathologisch onderzoek, justitieel onderzoek en wetenschappelijk onderzoek.

Deze onderzoeken worden verricht op aanvraag van huisartsen, specialisten, ziekenhuizen, andere laboratoria, de lokale overheid, het Openbaar Ministerie, eilandelijke overheden, bedrijven en particulieren. Naast een ruim aanbod van expertisegebieden, biedt het ADC diensten aan zowel particulieren als aan bedrijven met onderzoeken die gericht zijn op hun respectieve, specifieke behoeften.

Diensten voor bedrijven

Van corporate testen op maat tot food safety- en drugstesten: ontdek wat het ADC voor uiteenlopende soorten organisaties kan betekenen.

Diensten voor particulieren

Zwembadwater laten testen? Een vaderschapstest doen? Ook particulieren kunnen bij het ADC terecht voor betrouwbare antwoorden op hun (onderzoeks)vragen.